Over Ons

Over Ons

DS Beveiliging heeft zich gespecialiseerd
in diverse vormen van beveiliging

Bij DS Beveiliging kunt u terecht voor beveiliging voor onbepaalde tijd, maar u kunt onze beveiligers ook inhuren voor een eenmalige samenwerking. Wij werken met de nieuwste technologieën, spelen in op het veranderende veiligheidsbeeld en voldoen aan de laatste kwaliteitsnormen. DS Beveiliging is dé specialist in diverse beveiligingsdiensten: van evenementenbeveiliging, objectbeveiliging en zorgbeveiliging. Wij staan bekend om de hechte band met onze klanten, zijn laagdrempelig te benaderen en bieden nazorg.

Kwaliteit
Betrokkenheid
Eerlijkheid
Professionaliteit

Staan bij ons hoog in het vaandel!

INFORMATIE OVER

DS Beveiliging is opgericht in het jaar 2008 en sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar en gerenommeerd beveiligingsbedrijf van Nederland. Dutch Security Beveiliging is de expert in beveiliging en werkt samen met gescreende en gediplomeerde beveiligers die graag instaan voor uw veiligheid.

Als professioneel beveiligingsbedrijf zijn wij gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voldoen wij aan de normen die zijn gesteld in het Keurmerk Evenementenbeveiliging, het Keurmerk Beveiliging en de ISO 9001. We bieden beveiligingsdiensten op maat door heel Nederland en beveiligen uiteenlopende evenementen, bedrijven en projecten. We werken regelmatig samen met vaste partners om ook grote beveiligingsvraagstukken op te lossen. Hierdoor zijn we flexibel inzetbaar voor zowel kleine als grote beveiligingsopdrachten.

Neem contact op

Onze Diensten

DS Beveiliging heeft zich gespecialiseerd
in diverse vormen van beveiliging

Contact

© 2024 Dutch Safety & Security B.V.