Objectbeveiliging

Voorkom calamiteiten met professionele objectbeveiliging

Onze objectbeveiliging werkzaamheden zorgen ervoor dat uw eigendommen preventief beschermd worden tegen diefstal en of schade. Wij werken in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag (en ook in kleinere steden door heel Nederland). Onze werkzaamheden stemmen wij af op de wensen en eisen van uw bedrijf of organisatie. Op basis van de specifieke situatie rondom uw object stellen wij een beveiligingsplan op. Zo kunnen wij samen met u onze dienstverlening optimaal en efficiënt inzetten.

Neem gerust contact op dan stellen wij samen het beveiligingsplan op!

DE VOORDELEN VAN OBJECTBEVEILIGING DOOR DS BEVEILIGING

Het uitvoeren van de receptiediensten, toegangscontrole en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden. Onze beveiligers zorgen voor een warm welkom en zijn het visitekaartje voor uw organisatie.

  • Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen. Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV(ploegleiders/coördinator en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen. Zo ben je ervan verzekerd dat er altijd iemand in de buurt is die kan inspringen wanneer er zich ongevallen voordoen.
  • Het uitvoeren van controlerondes. De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het object te waarborgen.
  • Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen. Na sluitingstijd wilt u met een gerust hart de deur achter u sluiten. De beveiligers controleren of ramen en deuren goed gesloten zijn en controleren op brandgevaarlijke situaties.
Neem contact op

Contact

© 2024 Dutch Safety & Security B.V.