De winkelsurveillant loopt zichtbaar in uw winkel of winkelcentra, is alert op ongewenst gedrag en fungeert uiteraard als uw gastheer of gastvrouw. De preventieve aanwezigheid van een surveillant zorgt voor een veilig gevoel bij uw medewerkers en uw klanten.

Toch zijn agressief gedrag en bedreigingen van uw medewerkers en van uw klanten aan de orde van de dag. Het zijn zaken waar u als winkelondernemer het liefst zo weinig mogelijk mee te maken wilt hebben. DS Beveiliging lost deze problemen graag voor u op. Door onze jarenlange ervaring in winkelsurveillance weten wij waar wij op moeten letten. Onze medewerkers zijn getraind om de bovengenoemde probleemstelling voor u op te lossen.

Wij weten wat van belang is voor een prettige en comfortabele winkelomgeving. Wij treden op als cliëntvriendelijk aanspreekpunt voor uw bezoekers en letten scherp op ongewenst gedrag en mogelijke winkeldiefstal. Samen met u bepalen wij het beleid ten aanzien van het inschakelen van politie en mogelijke andere relevante overheidsinstanties. Vanzelfsprekend kunnen wij de opening- en sluitingshandelingen van uw winkel voor onze rekening nemen. Graag is DS-Beveiliging u en uw klanten van dienst!

Contactgegevens
Contactformulier