Wilt u een optimale veiligheid voor uw gasten, als u een evenement organiseert, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid? U wilt dat uw gasten zich op hun gemak voelen, zodat ze met plezier terug kijken op uw evenement?

Dat vraagt om zichtbare en onzichtbare beveiliging. Altijd gastvrij, maar resoluut en duidelijk indien nodig. Die balans tussen veiligheid en gastheerschap is iets waar wij onze medewerkers op trainen. En waar we goed in zijn. Bij ieder evenement, op ieder moment.

DS- Beveiliging is u graag van dienst bij de beveiliging van úw evenement. Wij helpen en adviseren u bij het opstellen van het beveiligingsplan. Wij adviseren u als organisator over de do's and dont's en behouden u voor mogelijke materiële- en reputatieschade.

Het parkeerbeheer nemen wij van u over en vanzelfsprekend behoort een correcte toegangscontrole tot onze werkzaamheden. Uiteraard hanteert DS- Beveiliging een strikte naleving van de drugs- en alcohol wetgeving. Chauffeurs zijn bij DS- Beveiliging direct beschikbaar.

Butlerdiensten en persoonsbeveiliging voor uw optredende artiesten behoren – indien gewenst – tot ons standaard servicepakket. Al onze beveiligers beschikken over een BHV en EHBO certificaat.

Contactgegevens
Contactformulier